Et spind af sorte tanker - om unge og depression

Vis stort billede
Et spind af sorte tanker - om unge og depression

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

>>Jeg følte, jeg stod i midten og blev presset af ting fra alle sider. Det gjorde mig mindre. og mindre værd. Hver morgen inden jeg gik i skole, tog jeg en ordentlig grædetur, og så var det på med makeuppen og facaden.<<

Sådan beskriver Christine sine symptomer på depression. Hun er blandt de 12 unge, der optræder i Per Straarup Søndergaards nye interviewbog Et spind af sorte tanker .

Fælles for bogens unge er en følelse af, at depressionen sætter usynlige vægge op. De bliver hægtet af i skolen og isoleret i forhold til deres venner. En depression rammer ikke kun den enkelte, men påvirker også familie, kæreste og det øvrige netværk. Det tema indgår i flere interview. I bogens tre sidste kapitler sættes der fokus på depression i kombination med mani. Det der kaldes bipolar lidelse.

De personlige beretninger sættes i perspektiv af interview med fagfolk, der arbejder professionelt med unge og depression. I disse er der fokus på årsager, behandling, de pårørendes situation, forebyggelse og unges vilkår i det moderne samfund.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Per Straarup Søndergaard
Sideantal: 159
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 10 Nov 2009
Oplagsdato: 10 Nov 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770902212

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Et spind af sorte tanker - om unge og depression Turbine