Et forhold for livet - ti fortællinger om livet med type 1-diabetes

Vis stort billede
Et forhold for livet - ti fortællinger om livet med type 1-diabetes

168,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Et forhold for livetgiver et spændende og lærerigt indblik i livet med type 1-diabetes. Ida Sønderby Rosgaard, der selv er diabetiker, har stillet nogle værdifulde spørgsmål til ti meget åbenhjertige interviewpersoner. Det er en bog, mange kan få glæde af." Overlæge dr.med. Kirsten Nørgaard, Hvidovre Hospital.
Nu udkommer et livsbekræftende interview bog med 10 forskellige danskeres fortælling om livet med type-1 diabetes og sygdommens betingelser i hverdagen. Ida Sønderby Rosgaardhar sammensat en bredtfavnende vifte erfaringer og råd til diabetikeren, familie og venner om tilværelsen med en kronisk sygdom.
Et forhold for livet indeholder interview med blandt andet en kendt skuespiller, en travl forretningsmand, en mor til to, en ung og et forældrepar, der ligesom bogens forfatter hver især har tumlet med mange ubesvarede spørgsmål, store og små, om deres fælles diagnose.
Det er i mangel på viden om andres håndtering af type-1 diabetes, at Ida Sønderby Rosgaardnu kommer med et brugbart og menneskevarmt værktøj til oplysning og refleksion.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ida Sønderby Rosgaard
Sideantal: 167
Sprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Thomas Arnbo
Udgiver: Siesta
Bredde: 161 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 319 g
Udgivelsesdato: 28 Nov 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791822117

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk

Et forhold for livet - ti fortællinger om livet med type 1-diabetes Siesta