EROGI - Gør din seksualitet til din personlige styrke

Vis stort billede
EROGI - Gør din seksualitet til din personlige styrke

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Erogi er en smuk rejse ind i erotikkens og seksualitetens krinkelkroge. Begrebet Erogi er en sammensmeltning af erotik og energi, og med den erfarne coach og forfatter Lucy Vittrup lærer du at forløse din erotiske energi og blive et autentisk menneske. Erogi er et potentiale, vi alle er født med, og vi får indsigt i, hvordan vores seksualitet kan blive en kraftfuld kilde til personlig udvikling, større livsbalance og mere gennemslagskraft. Får vi først forløst denne livskraft, vil vi opleve, at vores liv udvikler sig med stormskridt.


Ledende forskere og tænkere på området kommer til orde i bogen, og med rødder i både den litterære overklasse i Colombia og i et tilknappet indremissionsk miljø i Nordjylland har Lucy Vittrup selv oplevet at kæmpe for friheden til at udvikle og frisætte sin egen varmblodede seksualitet for derigennem at opnå livsbalance. I bogen får vi både historien om Lucy Vittrups mor, en colombiansk skønhed og rigmandsdatter. Og vi lærer mormoren Margarita Gamboa at kende. Som digter og fritænker skabte hun furore i starten af forrige århundrede med sine erotiske digte i Colombia. Vi får også kendskab til Lucy Vittrups nu afdøde far, der var en succesfuld dansk forretningsmand inden for kaffebranchen. På trods af sine kropsforskrækkede nordjyske rødder lærte han sin datter om ‘commercial sexappeal’, som nøglen til at opnå forretningsmæssig succes.
Bogen har smukke illustrationer af den internationalt anerkendte britiske kunstfotograf François Dolmetsch, der bor i Latin Amerika.
Lucy Vittrup er halv colombianer og halv dansker, og er cand.mag. i moderne kultur og kulturformidling fra Université Nice Sophia Antipolis og Københavns Universitet. Hun har arbejdet med high performance coaching siden 1998 og var gennem en længere årrække personlig coach på forskellige TV-shows som X-Factor, Vild med dans og Scenen er din. Her har hun arbejdet med både værter, dommere og deltagere. Lucy pionerede med at sætte et organiseret coach tilbud for TV-værter på Danmarks Radio på dagsordenen, som blev etableret i foråret 2005.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lucy Vittrup
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: François Dolmetsch
Udgiver: Muusmann Forlag
Bredde: 174 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 624 g
Udgivelsesdato: 04 Nov 2014
Oplagsdato: 04 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792746603

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

EROGI - Gør din seksualitet til din personlige styrke Muusmann Forlag