Er du også særligt sensitiv?

Vis stort billede
Er du også særligt sensitiv?

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Er du også særligt senstitiv?
Omkring hvert femte menneske har et nervesystem , der er mere fintfølende end andres. De indoptager og bearbejder påvirkninger på en mere deltaljeret og nuanceret måde og opfatter indtryk , følelser og stemninger , som andre måske ikke lægger mærke til.
Særligt sensitive mennesker er ikke så robuste og er i højere grad disponeret for at føle sig udmattede og stressede. For dem handler det derfor om at lære at tage vare på sensitiviteten , som også indeholder mange særdeles positive elementer.
Bogen giver dig en grundig forståelse for , hvad det vil sige at være særligt sensitiv. Du får konkrete råd og værktøjer til , hvordan du skaber de bedste rammer for din sensitivitet , og hvordan du forebygger og håndterer overstimulering.

Er du også særligt sensitiv? er skrevet i et letforståeligt sprog og er konkret og praktisk orienteret med masser af eksempler samt spørgsmål og øvelser , der inspirerer dig til at reflektere over dit eget liv og giver dig ny indsigt , forståelse og viser nye muligheder.
Bogen henvender sig primært til dig , der genkender de særligt sensitive karaktertræk hos dig selv. Bogen henvender sig også til dig , som ikke genkender dem hos dig selv , men som er nysgerrig efter at lære at forstå særligt sensitive mennesker fx din partner , dit barn , din elev etc.

Susanne Møberg er bestsellerforfatter til flere bøger om personlig udvikling og intuitiv maling. Bl.a Mindfulness for særligt sensitive mennesker 2010 samt Mod til selvværd - især for særligt senstive mennesker 2011 og Redskaber for særligt sensitive mennesker 2013.

Susanne Møberg er en flittig kursus- og foredragsholder og har egne virksomhed med coaching og vejledning af bl.a. særligt sensitive mennesker. www.moeberg.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Susanne Møberg
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 4
Udgave: 1
Udgiver: Møberg
Bredde: 154 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 237 g
Udgivelsesdato: 03 Dec 2009
Oplagsdato: 01 Apr 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788798899341

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk