Englen i dig - din ukrænkelighed, din uskyld og din universalitet

Vis stort billede
Englen i dig - din ukrænkelighed, din uskyld og din universalitet

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Englen i dig er bogen om din indre englenatur – din ukrænkelighed, din uskyld og din universalitet – og hvordan du øger opmærksomheden omkring den, så den kan blive levende i dit liv. Bogen er let tilgængelig og erfaringsbaseret, og du behøver ikke at vide noget specielt om engle i forvejen.

Du er på jorden for at være menneske, ikke en transcendent engel. Men du kan forene det menneskelige med det englelige, på en både jordnær og himmelsk måde. Det er din mulighed, uanset hvordan du er sammensat i din menneskelige natur. Hvordan du gør det, det vil du selv opdage, efterhånden som din opdagelsesrejse åbner for den eventyrlige virkelighed.Englen i dig taler til dit inderste om den blidhedens kraft, som det er din bestemmelse at være. Fold dine vinger ud, og gå på Moder Jord med nænsomhed og skaberkraft, så himlen kan lyse i verden.

Søren Hauge (f. 1961) er spirituel underviser, vejleder og forfatter. Han har siden 1981 været aktiv i en lang række netværk og initiativer omkring esoterisk og holistisk spiritualitet. Søren underviser i ind- og udland, er med til at udvikle energipsykologiens helhedsdynamiske typologi, leder www.WiseHeart.dk sammen med Jette, er formand for Center for Levende Visdom, og er forfatter til en række bøger.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Søren Hauge
Sideantal: 176
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Kirsten Puggaard
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lemuel Books
Bredde: 126 mm
Højde: 180 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 206 g
Serie: .
Udgivelsesdato: 21 Sep 2012
Oplagsdato: 21 Sep 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792500267

Sprog

Dansk

Englen i dig - din ukrænkelighed, din uskyld og din universalitet Lemuel Books