Engledagbogen - 365 budskaber som beroliger, healer og åbner dit hjerte

Vis stort billede Tilføj
Engledagbogen - 365 budskaber som beroliger, healer og åbner dit hjerte

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Doreen Virtue Engledagbogen 365 budskaber som beroliger, healer og åbner dit hjerte 376 sider, indbundet Engle har altid været symbol på åndelighed og en anden dimension, og for nogle mennesker er engle en realitet, de lever med i hverdagen.Doreen Virtue er en af dem, der har levet med engle hele sit liv. Hun formidler englenes visdom om og forståelse af menneskelivet i alle dets aspekter via 365 tekster, som inviterer til at begynde - eller afslutte - hver dag med bekræftende, healende og opløftende læsning under overskrifter som: Glem tiden • Hav tålmodighed med dig selv • Giv slip • Et skridt ad gangen • Send kærlighed i forvejen •Tillad englene at hjælpe dig • Husk, at du er storslået • Overgiv dine bekymringer til Gud • Læg mærke til skønheden. Hver tekst er fulgt op af en kort bekræftelse. Teksterne inspirerer os til at se det positive i livet, styrker os i følelsen af, at vi ikke er alene, og hjælper os til at opbygge tillid til, at livet vil os det godt. Bogen kan også bruges som en form for opslagsbog, hvor et vilkårligt opslag giver et beroligende pusterum i dagligdagen. Engledagbogenhar en særlig klarhed og sødme og henvender sig til de mange der, åbent eller i det skjulte, fornemmer at englene er omkring os og vil støtte og hjælpe os – hvis vi tillidsfuldt og med åbent hjerte vil tage imod deres omsorg, healing og kærlighed. ________

40

Tag en chance

Hvad er dit hemmelige ønske, som du gerne vil manifestere, give form og gøre til virkelighed?

Måske frygter du at blive skuffet og er derfor tilbageholdende med at indrømme dit allerinderste ønske eller med at tage skridt i retning af, at det bliver opfyldt.

Kæreste du, vi støtter dig og dine bestræbelser. Tag chancen og tillad dig selv at drømme – forestil dig at dine ønsker er opfyldt – og gør noget, for at hjælpe dem på vej.

Hvad

du gør, er ikke så afgørende som det, at du foretager dig noget i retning af at få dine dybeste ønsker virkeliggjort. Det er lige meget om det er en telefonopringning, at sende et brev, udforske og undersøge, fremsige bekræftelser eller noget helt andet. Det, der betyder noget, er den energi du udfolder, og som vil sætte universet i bevægelse til dit bedste.

Tanker til dagen

Jeg tager chancen for at blive tilfreds, lykkelig og fredfyldt og erfare, at jeg har modet til at tro på mine drømme.

___________

Doreen Virtue

har været clairvoyant hele sit liv. Hun er forfatter til mere end 20 bøger, som er oversat til en lang række sprog. Hun afholder kurser og foredrag om engle rundt omkring i verden og regnes i dag for en af de mest vidende om englenes univers.

Doreen Virtue har desuden flere universitetsgrader, herunder en ph.d. i klinisk psykologi, og hun er tidligere leder af flere psykiatriske hospitalsafdelinger.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Doreen Virtue
Sideantal: 376
Sprog: Engelsk
Omslagsgrafiker: Christine Clemmensen
Originaltitel: Daily Guidance from Your Angels
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Annette Leleur
Oplag: 6
Udgave: 1
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 165 mm
Højde: 235 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 663 g
Udgivelsesdato: 01 Feb 2011
Oplagsdato: 04 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770658041

Udgivelsesår

2006

Sprog

Engelsk

Engledagbogen - 365 budskaber som beroliger, healer og åbner dit hjerte Gyldendal