Energi og vitalitet - Styrketræning for krop og sjæl

Vis stort billede
Energi og vitalitet - Styrketræning for krop og sjæl

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Kinesere og tibetanere har gennem årtusinder arbejdet med sammenhængen mellem krop og psyke, hvilket har ført til udviklingen af en overflod af øvelser, hvis primære formål er at styrke livsenergien og bevare kroppens vitalitet.


I denne bog præsenterer Michael Karbo en lang række øvelser af tibetansk og kinesisk oprindelse, som alle virker styrkende og afbalancerende på både krop og sind, herunder de fem tibetanere, standings, hjorten, skildpadden samt afspændings- og åndedrætsøvelser.
Alle øvelser er ledsaget af en kort beskrivelse af, hvordan de påvirker kroppens energicentre. Nogle af øvelserne fungerer afstressende og terapeutiske, mens andre styrker immunforsvaret og udfordrer den fysiske udholdenhed.
Øvelserne er for langt de flestes vedkommende meget lette at gå til og kan udføres af alle – uanset alder og kondition. De kan med fordel anvendes som supplement til andre former for kropslige udfoldelser som fx løb, fitness eller styrketræning. Arbejder du i forvejen med yoga og/eller mindfulness, vil øvelserne give dig en ny indgang til den indre styrketræning.
Forfatteren, Michael Karbo, er en af Danmarks bedst sælgende fagbogsforfattere indenfor bøger om IT og foto. Sideløbende med dette har han siden 1970’erne beskæftiget sig indgående med den asiatiske forståelse af kroppens energisystemer, og han kommer her med sit bud på, hvordan du kan bevare et godt helbred og undgå sygdomme og stressbelastninger.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Michael Karbo
Sideantal: 111
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 159 mm
Højde: 208 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 206 g
Udgivelsesdato: 22 Apr 2013
Oplagsdato: 22 Apr 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717043152

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Energi og vitalitet - Styrketræning for krop og sjæl Nyt Nordisk Forlag