En Rejse Hinsides al Tvivl

Vis stort billede
En Rejse Hinsides al Tvivl

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Bagsidetekst:

Hvis du har læst den første bog i Bruce Moens ”Udforskning af Efterlivet”-serie, Rejser ind i det Ukendte, så ved du at ethvert nysgerrigt menneske kan finde ud af hvad der sker når vi dør. For at få gjort tro til viden må de fleste af os dog kæmpe med gammel lærdom og overbevisninger – fysiske eller religiøse – som kan forhindre os i at se klart hvad der ligger på den anden side af dette fysiske liv. I En Rejse Hinsides al Tvivl fortæller Bruce om de oplevelser der gjorde at hans tvivl endelig slap taget i ham.

Læs f.eks. hvordan han hjælper en kvinde hvis lejlighed er hjemsøgt af et poltergeist, og hvordan hun opdager den overraskende sandhed om hvordan poltergeist-aktiviteter opstår.

Du kan også læse hvordan det er muligt for et fysisk levende menneske at hjælpe ofre for større naturkatastrofer med overgangen til deres nye ikkefysiske liv. I det hele taget er der inspiration at hente til dig der gerne vil kontakte og hjælpe ikkefysiske mennesker videre hvis de har behov for det.

Hvis du er en af de mange der oplever spøgelser i dit hjem, kan Bruces ”Retningslinjer for den uerfarne spøgelsesjæger” hjælpe både dig og dem.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bruce Moen
Sideantal: 272
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Regitze Dan Lambaa
Omslagsgrafiker: Johansen Grafisk
Forord af: Anja Lysholm
Originaltitel: Voyage Beyond Doubt
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Anja Lysholm
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Uforklarbar
Bredde: 144 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 381 g
Serie: Udforskning af Efterlivet
Udgivelsesdato: 05 Jul 2009
Oplagsdato: 05 Jul 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791946035

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk