Elsk din lever og lev længere - Hvordan du renser lever og galdeblære og undgår sygdomme

Vis stort billede Tilføj
Elsk din lever og lev længere - Hvordan du renser lever og galdeblære og undgår sygdomme

269,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

I Danmark får ca. hver femte kvinde og hver tiende mand galdesten. Nogle lever uden at opdage det, mens andre får galdestensanfald. I sidstnævnte tilfælde vil man blive indlagt og få galdestenene fjernet. Men denne behandling er kun symptombehandling, og fjerner ikke den bagvedliggende årsag til sygdommen. I mange tilfælde kan det lede til andre alvorlige tilstande.
De fleste voksne mennesker, der lever i den vestlige verden, og særligt de, der har kroniske sygdomme som hjertekarsygdomme, leddegigt, kræft eller diabetes, har hundredevis af galdesten, der blokerer deres galdeblære.
Denne bog giver en grundig redegørelse for hvilke grunde der kan være til, at galdesten opstår og hvorfor disse sten er ansvarlige for de mest almindelige sygdomme, der er udbredte i verden i dag. Bogen giver læseren den nødvendige viden til at genkende symptomerne på galdesten, og den giver en gør-det-selv vejledning til, hvordan man smertefrit udrenser dem i ens eget hjem.
Elsk din lever og lev længeregiver også en praktisk guide til, hvordan man forhindrer nye galdesten i at opstå.
Andreas Moritz, f. 1954, er født i Tyskland og siden 1998 bosat i USA. Han er en af verdens førende forskere inden for alternativ medicinsk forskning. Han har skrevet mange bøger, der alle lærer folk at tage ansvar for eget liv og egen sygdom. På dansk er også udkommet Kræft er ikke nogen sygdom(2010).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Andreas Moritz
Sideantal: 279
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Hovedland
Bredde: 150 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 422 g
Udgivelsesdato: 25 Mar 2014
Oplagsdato: 25 Mar 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770704502

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Elsk din lever og lev længere - Hvordan du renser lever og galdeblære og undgår sygdomme Hovedland