ELSK

Vis stort billede Tilføj
ELSK

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Daisy Løvendahl forfatter og personlig rådgiver. Gennem samtaler assisterer hun dedikerede mennesker med at mestre kærlighed, familie og karriere.


Hendes første bog LEV handler om, hvordan man kan have det hele uden stress. Den fik meget omtale i medierne og har vækket megen positiv feedback. Bogen er en hyldest til det travle liv, hvor man ved at kende sig selv, udleve sine værdier og have modet til at vælge til og fra, sagtens kan have både en kærlig familie og en pulserende karriere.
I sin nye bog ELSK er det også kunsten at mestre hele livet som er temaet. Denne gang tager hun udgangspunkt i parforholdet og giver med humor, varme og mange historier fra sit samtalerum et indblik i, hvordan man kan elske den samme og nyde hverdagen. ELSK tager udgangspunkt i de dilemmaer som tynger mange mennesker og som gør det svært at blive sammen i et hektisk liv med børn og karriere.
Bogen kombinerer filosofisk indsigt, ny forskning om kærlighed og seksualitet med den erfaring som Daisy har gennem mange samtaler om emnet. Bogen indeholder også en række mærkbare råd, som læseren kan tage med sig.
Daisy Løvendahl har en kandidatgrad i filosofi og kommunikation samt certificering i coaching og styrkebaseret udvikling. Hun er også trænet i parterapi baseret på EFT. Hun bor i København med sin mand og deres to børn.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Daisy Løvendahl
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Solveig Agerbak
Omslagsgrafiker: Solveig Agerbak
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Fotograf: Rune Lundø
Udgiver: Løvendahls Forlag
Udgivelsesdato: 30 Dec 2016
Oplagsdato: 30 Dec 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799854813

Sprog

Dansk