Elementær psykologi

Vis stort billede
Elementær psykologi

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Thomas Nielsen viser igen sin evne til at formidle svært videnskabeligt stof, så det bliver spændende og læseværdigt for læsere uden særlige forkundskaber.

Med Elementær psykologi har Thomas Nielsen begået et storværk om psykologi, psykologiske begreber og temaer. Det er et tilbundsgående og lettilgængeligt opslagsværk til alle, der er nysgerrige efter at vide mere om moderne psykologi.

Bogens formål er at få læseren til at tænke psykologisk frem for blot at opliste information om en lang række fakta. Og bogen bør have en fast plads blandt bogreolens andre håndbøger.

Bogen giver svar på spørgsmål som: Hvad er psykologi egentlig? Hvilke forskningsmetoder kan anvendes? Hvad er kognition? Her er artikler om sansehukommelse, problemløsende tænkning, intelligens, selvværd og selvtillid, følelser, stress, angst, positiv psykologi, udviklingspsykologi, gruppeadfærd, om kommunikation, kærlighed, parforhold etc.

Til bogen hører webstedet ebog.frydenlund.dk, hvor der findes mere end 1000 perspektiverende artikler, der tidligere har været bragt i Forskningsnyt fra Psykologi . Frem til 15. oktober 2010 kan artiklerne downloades gratis.

Thomas Nielsen er lektor i psykologi ved Aarhus Universitet. Hans forskningsområder er ’mennesker og kulturer’, og han har tidligere udgivet flere bøger på Frydenlund. Han modtog i 2007 Psykologilærerforeningens pris for en særlig indsats for undervisningen i psykologi på de gymnasiale uddannelser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Thomas Nielsen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 152 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 731 g
Udgivelsesdato: 25 May 2010
Oplagsdato: 25 May 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778878090

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk