Du er ikke alene - En opvækst med alkoholproblemer

Vis stort billede
Du er ikke alene - En opvækst med alkoholproblemer

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Forældres alkoholmisbrug har både en omfattende og ødelæggende virkning på børns udvikling og på et godt familieliv. Der bør derfor være langt højere fokus på, hvad det betyder for et menneske at vokse op i et alkoholikerhjem.
I Danmark er der en meget stor gruppe voksne, der i denne sammenhæng mere eller mindre er blevet forbigået og glemt. Sundhedsstyrelsen antager, at i alt 510.000 personer i alderen 19 år og opefter er vokset op med mindst én forælder med et alkoholproblem, og det antages, at tallet er ca. 200.000 for børn under 18 år.
Mennesker, der har oplevet en sådan opvækst, kæmper dagligt med at få tingene til at hænge sammen i deres voksenliv. De har ofte et lavt selvværd, problemer med at sætte grænser, følelsesmæssige overreaktioner, tendens til overbekymring, en høj grad af selvkritik, overansvarlighed over for andre og manglende selvomsorg m.m. De kommer hurtigt til kort i nære relationer, de oplever flere skilsmisser/brudte parforhold samt ringere kvalitet i par-, forældre- og familieforhold.
Bogen ”Du er ikke alene” er en letlæst selvhjælpsbog, der gennem øvelser og grundige forklaringer sætter læseren i stand til at finde forståelse med sig selv, og til at forandre og frigøre sig fra følgerne af forældrenes alkoholmisbrug. Bogen er vejen til at blive et trygt, frit og selvsikkert menneske på trods af en fortid med alvorlige tab, traumer og svigt.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kristina Hermann
Sideantal: 350
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Muusmann Forlag
Bredde: 174 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 810 g
Udgivelsesdato: 03 May 2015
Oplagsdato: 17 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792746832

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Du er ikke alene - En opvækst med alkoholproblemer Muusmann Forlag