Drømme og individuation - et analytisk psykologisk studie

Vis stort billede Tilføj
Drømme og individuation - et analytisk psykologisk studie

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Drømme og individuation er titlen på Jytte Back Grønkjær stort anlagte bog om drømmetydning. Et analytisk psykologisk studie, er bogens undertitel.
Jytte Back Grønkjær fik for 3 år siden sit gennembrud med bogen Tabt, fortabt fundet igen­ Om tidlige skader på sindet og deres heling - nu udkommet i 3. oplag og solgt i ca. 6.000 ekspl. I Drømme og individuation skriver Grønkjær at drømmene er sjælens visitkort, og at vi har at gøre med private billeder, en tolkning der er milevidt fra den (vulgær)freudianske tilbøjelighed til at tolke enhver drøm efter en på forhånd givet facitliste.
Drømmetydning er et centralt element i al psykologisk litteratur, og i megen drømmetydning er der et element af fatalisme, af skæbnetro.
Jytte Back Grønkjærs Drømme og individuation er et forsøg på at hæve drømmetydningen og psykologien op over Cyprianus drømmebog, der udkom for 500 år siden. I følge Cyprianus betyder drømme om ild, at man vinder eller pludselig modtager mange penge, f.eks. en gevinst i lotto eller tips. Det og mange andre dogmer og fordomme anfægter Jytte Back Grønkjær i sin bog.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jytte Back Grønkjær
Sideantal: 319
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hovedland
Udgivelsesdato: 18 Nov 1999
Oplagsdato: 18 Nov 1999
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777394218

Udgivelsesår

1999

Sprog

Dansk

Drømme og individuation - et analytisk psykologisk studie Hovedland