Døgnfluernes dans - og andre psykoterapeutiske fortællinger

Reduced price!
Vis stort billede
Døgnfluernes dans - og andre psykoterapeutiske fortællinger

240,00 kr

-20%

300,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

I sin nye og længe imødesete samling af psykoterapeutiske fortællinger beskriver den kendte psykiater Irvin D. Yalom nogle af sine patienters – såvel som sine egne – kampe for at forholde sig til tilværelsens to store udfordringer: Hvordan man lever et meningsfuldt liv, og hvordan man tager højde for dets uundgåelige afslutning.

”I Kærlighedens bøddel og andre psykoterapeutiske fortællinger opfandt Irvin Yalom en ny litterær genre: psykoterapeutiske fortællinger krydret med skønlitterær patos og tilsat essayistisk klarsyn. For de af os, der har lært så meget om menneskets natur og menneskets vilkår af Yalom, er udgivelsen af Døgnfluernes dans en stor begivenhed.” – Steven Pinker, Harvard University.

Irvin Yalom (f. 1931) er professor emeritus i psykiatri ved Stanford University og forfatter til adskillige faglitterære bøger, deriblandt Eksistentiel psykoterapi og The Theory and Practice of Group Psychotherapy . Han har også skrevet noveller og romaner med temaer hentet fra det psykoterapeutiske felt, bl.a. Kærlighedens bøddel , Sex, løgn og psykoterapi og Meningen med livet . Hans seneste fagbog var Som at se på solen. At leve med døden .

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Irvin D. Yalom
Sideantal: 229
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Ida Balslev-Olesen
Originaltitel: Creatures of a Day
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hansreitzels
Bredde: 148 mm
Højde: 228 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 414 g
Udgivelsesdato: 07 Oct 2015
Oplagsdato: 07 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741261539

Sprog

Dansk

Døgnfluernes dans - og andre psykoterapeutiske fortællinger Hansreitzels