Dine mange liv - Gå på opdagelse i dine andre liv og find healing, transformation og ny indsigt i dine relationer

Vis stort billede
Dine mange liv - Gå på opdagelse i dine andre liv og find healing, transformation og ny indsigt i dine relationer

329,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Dine mange liv handler om reinkarnation, og hvordan man kan arbejde med regression til tidligere liv for at opnå healing og hjælp til at løse problemer i dette liv.
Forfatteren og regressionsterapeuten Mira Kelley fortæller om livsforvandlende læreprocesser, hun selv og hendes klienter har gennemgået, og instruerer samtidig i, hvordan læseren selv kan få kontakt til sine andre liv og sit højere selv for at modtage spirituel vejledning.
Gennem øvelser og meditationer vil læseren få mulighed for at opdage, hvordan alt omkring os kun er en spejling af os selv, hvorfor det er vigtigt at tilgive, hvorfor vi har ret til at elske os selv, hvad der er vores livsformål, og hvordan universet altid kærligt og betingelsesløst støtter os.
Beretningerne i bogen bidrager med indsigt i tidens, karmaens, skæbnens og den frie viljes natur – og hvordan hvert eneste valg, vi foretager, skaber en ny virkelighed for os. Bogen er fuld af dyb spirituel indsigt, ny viden om reinkarnation og praktiske øvelser, der kan bruges af alle.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mira Kelley
Sideantal: 240
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christine Clemmensen
Originaltitel: Beyond Past Lives
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Frank Robert Pedersen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 138 mm
Højde: 217 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 378 g
Udgivelsesdato: 09 Feb 2015
Oplagsdato: 09 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702205466

Sprog

Dansk

Dine mange liv - Gå på opdagelse i dine andre liv og find healing, transformation og ny indsigt i dine relationer Gyldendal