Din sundhed - Den ultimative guide til alle kvinder

Vis stort billede
Din sundhed - Den ultimative guide til alle kvinder

87,50 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

FADL’s Forlag udkommer nu med den komplette sundhedsguide! I ”Din sundhed” finder du gode råd og tips til et skønnere og sundere liv.

Bogen indeholder biddrag fra nogle af de bedste eksperter inden for sundhed og velvære. Blandt andre: Birgitte Nymann, Thomas Milsted, Thorbjörg Haffsteinsdottir, Joan Ørting, Louise Luxhøi og Laura Bonné – blot for at nævne nogle af bidragsyderne. Desuden har Peter Qvortrup Geisling skrevet bogens forord.

Bogen kommer hele vejen rundt om de centrale områder, der er vigtige at have i fokus, når man vil opleve en øget sundhed og velvære. Her findes råd og tips indenfor: Skønhed, kost og vægt, motion, søvn, stress og sundhed på arbejdspladsen, psykisk sundhed, sex og lykke, meditation & alternativ behandling.

Det er tiltænkt, at ”Din Sundhed” skal være en brugsbog, så man på en let og overskuelig måde kan ændre netop de ting i hverdagen, der gør, at man får en forbedret livskvalitet. Bogen er ikke en løftet pegefinger, men en guide med håndgribelige redskaber, som man hurtigt kan indføre i sine hverdagsrutiner.

Med ”Din Sundhed” i hånden er du godt på vej til et sundere liv!

Flere detaljer

Mere info
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Fadl'S Forlag
Bredde: 178 mm
Højde: 248 mm
Dybde: 42 mm
Vægt: 1388 g
Udgivelsesdato: 30 Oct 2014
Oplagsdato: 30 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777497506

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Din sundhed - Den ultimative guide til alle kvinder Fadl'S Forlag