Din selvhelbredende kraft - Videnskabeligt bevis for at du kan helbrede dig selv

Vis stort billede
Din selvhelbredende kraft - Videnskabeligt bevis for at du kan helbrede dig selv

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Da lægen og forfatteren Lissa Rankin selv blev syg, og behandlingen, hun fik, ikke alene var virkningsløs, men gjorde det hele meget værre, gik det op for hende, at den lægevidenskab, hun havde lært og praktiserede, manglede noget helt essentielt. Nemlig en anerkendelse af, at kroppen er i stand til at helbrede sig selv, og at det er muligt at aktivere denne selvhelbredende kraft.

Hun begyndte at undersøge fænomenet nærmere og fandt, at lægevidenskaben de sidste 50 år faktisk har dokumenteret denne evne grundigt – den er bare blevet kaldt placeboeffekt!

I Din selvhelbredende kraft præsenterer Rankin en række ekstraordinære tilfælde af spontan helbredelse og går i dybden med, hvordan tanker, følelser og overbevisninger kan ændre kroppens fysiologi. Hun fremlægger de videnskabelige data, der beviser, hvordan fx ensomhed, pessimisme, depression, angst og frygt ødelægger kroppen, mens tætte relationer, taknemmelighed, meditation etc. tænder for kroppens selvhelbredende kraft.

Rankin instruerer læseren i at lytte til kroppens stille beskeder, inden de bliver til livstruende råb. Og er man allerede blevet syg, er der hjælp at hente i en handlingsplan, der gør kroppen klar til mirakler. Bogen er yderst inspirerende - videnskabeligt funderet, men let læst og fyldt med praktiske råd.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lissa Rankin
Sideantal: 288
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christine Clemmensen
Originaltitel: Mind Over Medicine
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Frank Robert Pedersen
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 138 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 396 g
Udgivelsesdato: 27 Jan 2014
Oplagsdato: 07 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702205299

Sprog

Dansk

Din selvhelbredende kraft - Videnskabeligt bevis for at du kan helbrede dig selv Gyldendal