Dialoger med Englen

Vis stort billede Tilføj
Dialoger med Englen

349,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

DIALOGER MED ENGLEN ... er beretningen om fire unge menneskers usædvanlige spirituelle eventyr, der fandt sted i Ungarn under 2.Verdenskrig. Hanna, Lili og Joseph – Hannas mand – er jøder, Gitta er kristen; en higen efter åndelighed binder dem sammen, men ingen af dem udøver deres religion.

En dag beslutter de at gøre status over deres personlige problemer, men Gitta kryber udenom og gemmer sig bag banaliteter. Hanna bliver først irriteret, men får så lige knap nok tid til at advare sin veninde, inden hun udbryder: “Pas på! Det er ikke mere mig, der taler!” Fuldkommen bevidst udtaler hun ord, der umuligt kan tilhøre hende. I sytten måneder taler Lyskræfterne, som de kalder “indre Mestre” eller “Engle”, gennem Hannas mund. I den mest sorte periode af deres liv oplever de et håb om forvandling og opdager nye veje, som de aldrig havde forestillet sig. De sytten måneder bliver mere og mere dramatiske. Hanna, Lili og Joseph bliver alle tre deporteret og omkommer i dødslejrene.

Først seksten år senere kan Gitta - som den eneste overlevende - slå sig ned i Frankrig. I sin kuffert har hun de små hæfter, hvori hvert møde med Englene var blevet skrevet ned, ord for ord. 30 år efter at begivenhederne fandt sted, lykkedes det Gitta Mallasz at få udgivet “Dialogerne” på fransk. Efter endnu 35 år og sytten oversættelser findes “Dialoger med Englen” nu på dansk.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gitta Mallasz
Sideantal: 480
Sprog: Dansk
Originaltitel: Dialogues avec d'ange
Originalsprog: Fransk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Bente Møller
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lemuel Books
Bredde: 138 mm
Højde: 186 mm
Dybde: 38 mm
Vægt: 653 g
Udgivelsesdato: 21 Sep 2012
Oplagsdato: 21 Sep 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792500236

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk