Diagnostiske fag

Vis stort billede Tilføj
Diagnostiske fag

475,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Diagnostiske fag er en tværfaglig grundbog, som giver en systematisk introduktion til de parakliniske og diagnostiske fag. Fagene har på trods af de vidt forskellige emner mange berøringsflader og både fælles metoder og problemstillinger, og kapitlerne er så vidt muligt opbygget på en ensartet måde. Vinklen er praktisk og anvendelsesorienteret, og teksten suppleres af en række klinisk relevante og illustrative cases.

De senere års hastige teknologiske udvikling har gjort de parakliniske og diagnostiske discipliner til en vigtig og nødvendig forudsætning for det kliniske arbejde. Diagnostiske fag giver, med den samlede indføring i alle fagene, en faglig baggrund for målrettet diagnostisk strategi.

Bogen, som er en videreførelse af Basisbog i diagnostiske fag , er primært tænkt som en lærebog for medicinstuderende. Bogen har fokus på den viden, som alle basislæger bør være i besiddelse af, men andre ansatte i sundhedsvæsenet kan også med fordel læse bogen for at opnå indsigt i de forskellige specialer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Henrik Westh / Søren Møller / Anne-Marie Gerdes / M.Fl
Sideantal: 392
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Bettina Rix - GrafiskSigns
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Bettina Rix - GrafiskSigns
Fagredaktør: Henrik S. Thomsen
Udgiver: Munksgaard
Bredde: 206 mm
Højde: 279 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 1137 g
Udgivelsesdato: 18 May 2016
Oplagsdato: 18 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762814615

Sprog

Dansk