Det selvhelbredende menneske

Vis stort billede
Det selvhelbredende menneske

269,96 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I mange år har den vestlige verdens definition på sundhed været fraværet af symptomer. Men at vi ikke er syge, er ikke ensbetydende med, at vi lever med den fulde livskraft, vi kunne. For alle mennesker har et enormt, ubrugt potentiale for selvhelbredelse i sig - et potentiale, der på mange måder synes at være gået tabt i den moderne levevis.
For at denne selvhelbredende proces kan fungere optimalt, må vi have tilstrækkelig med energi til at styrke kroppens processer. Energi som vi får i form af næringsrigtig mad, vitaminer, mineraler, afgiftning af kroppen, motion, glæde, spiritualitet og kærlighed - alle lige vigtige ingredienser.
Det selvhelbredende menneskefører os ind i en radikal anderledes måde at betragte sundhed på. Bogen giver et unikt helhedssyn på, hvordan energi, krop og psyke hænger uadskilleligt sammen, og viser, hvorfor det er så vigtigt, at vi ikke lader os nøje med symptombehandling, men bliver bevidste om alle de bagvedliggende grunde til svækkelse og sygdomme.
Baseret på et væld af forskningsresultater, suppleret med et suverænt overblik og formidling af, hvorfor det er så afgørende at tænke i helhed, er Det selvhelbredende menneskeen yderst tankevækkende, indsigtsfuld svensk bestseller. Bogen er blevet genstand for stor opmærksomhed, hvor den er udkommet - blandt andet i USA. Den indeholder mængder af konkrete råd og vigtige informationer til, hvad man selv kan gøre for at opnå optimal sundhed på alle områder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Susanna Ehdin
Sideantal: 344
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Lars Josephsen
Oplag: 10
Udgave: 1
Udgiver: Aschehoug
Bredde: 163 mm
Højde: 229 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 665 g
Udgivelsesdato: 19 Mar 2003
Oplagsdato: 01 Jan 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711164631

Udgivelsesår

2000

Sprog

Dansk