Det nye selvhelbredende menneske

Vis stort billede Tilføj
Det nye selvhelbredende menneske

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Nu kommer Sanna Ehdins bestseller i en ny og forbedret udgave. Bogen sætter fokus på, hvordan vi kan styrke vores selvhelbredende kræfter ved at blive bevidste om vores livsstil og kostvaner. Udgangspunktet er et unikt helhedssyn på sundhed og på, hvordan krop og psyke hænger uadskilleligt sammen – baseret på de seneste forskningsresultater, forfatterens biomedicinske tilgang som immunolog samt hendes personlige erfaringer.


Bogen retter sig især imod organismens nødvendige næringsstoffer, og hvordan simple diætiske grundregler og en harmonisk livsstil kan øge vores potentiale for selvhelbredelse og bringe vores energisystem i balance.
Forfatteren kommer hele vejen rundt og beskriver både nuanceret og kyndigt de forskellige områder, der har indflydelse på vores sundhed, fx kost, motion, vejrtrækning, epigenetik, miljø, hormoner, følelser og tanker, herunder forfatterens Happy Heart-terapi – en ny metode til at læges indefra og ud.
Bogen henvender sig til alle, der er interesserede i sund livsstil og ønsker at få gode råd og informationer om, hvordan man kan opnå optimal sundhed på alle områder. Læseren kan enten læse bogen fra ende til anden eller anvende den som opslagsværk og dykke ned i lige netop det emne, som optager vedkommende mest.
Forfatteren, Sanna Ehdin Anandala, var en af de første i Sverige, som satte fokus på vores naturlige selvhelbredelse. Første udgave af ”Det selvhelbredende menneske” var banebrydende, da den udkom første gang i 1999. Den er trykt i 10 oplag i Danmark, og den er solgt i over 400.000 eksemplarer i 10 lande. Forfatteren har skrevet 13 bøger, som er oversat i over en million eksemplarer. Sanna Edhin har stor succes i Sverige og på de sociale medier, hvor hun også har mange danske følgere.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sanna Ehdin Anandala
Sideantal: 409
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 153 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 32 mm
Vægt: 632 g
Udgivelsesdato: 01 Nov 2015
Oplagsdato: 01 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717045620

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Det nye selvhelbredende menneske Nyt Nordisk Forlag