Det mest almindelige

Vis stort billede
Det mest almindelige

399,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Den kliniske del af medicinstudiet har traditionelt været studeret via store encyklopædiske værker. ”Det mest almindelige” af Michael Moesmann Madsen vender denne tilgang på hovedet, da det i princippet er umuligt at huske og vide alt. Bogen præsenterer et princip hvor overblik, sortering og det væsentligste i den kliniske del af medicinstudiet er i fokus.

Forfatter Michael Moesmann Madsen klarede medicinstudiet på 4 år og deler ud af erfaringerne med at effektivisere læsningen og finde frem til det mest almindelige stof i bogen. De medicinstuderende kan ud fra hans erfaringer selv sætte sit præg på studielæsningen.

I hvert kapitel henvises der til relevante sider i bøger fra FADL’s Forlag – særligt Medicin og Kirurgi – således at man kan læse mere detaljeret efter behov.

”Det mest almindelige” er til medicinstuderende, som nærmer sig afslutningen på studiet, og som har behov for repetition og overblik. Kandidatstuderende kan generelt bruge bogen til at komme igennem vigtige eksamener og læse mere effektivt op i kaotiske eksamensperioder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Michael Moesmann Madsen
Sideantal: 230
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Fadl'S Forlag
Bredde: 157 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 604 g
Udgivelsesdato: 24 Feb 2016
Oplagsdato: 24 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777498558

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk