Det handler ikke om lykke - Helt tæt på antidepressiv medicin

Vis stort billede
Det handler ikke om lykke - Helt tæt på antidepressiv medicin

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Bogen giver det 360-graders indblik i antidepressiv medicin, som mangler i den faglige og offentlige debat. Den formår at se emnet uden fordømmelse, uden skingre særstandpunkter (...) Vi kan alle lære meget af denne bog om antidepressiv medicin: både som udskriver og bruger af medicin og som beslutningstager.
- Ugeskrift for læger
Signe Kierkegaard Cain gør meget ud af ikke at dømme det, hun finder ud af, samtidig med at hun tager problemet dybt alvorligt og nøgternt fremviser alle paradokserne.
- Jyllands-Posten
Se at få den læst! Bogen fortjener mange læsere
- DepressionsForeningens medlemsblad

I bogen DET HANDLER IKKE OM LYKKE – Helt tæt på antidepressiv medicintegner journalist Signe Kierkegaard Cain det første egentlige portræt på dansk af den antidepressive medicin set fra patienternes synspunkt. Hun har selv taget antidepressiv medicin og deler i bogen også af sine egne erfaringer.
I DET HANDLER IKKE OM LYKKE kan du blandt andet læse, at der ikke er udsigt til ny antidepressiv medicin på markedet de næste mange år. At stigningen i antallet af patienter, der tager medicin, skyldes, at folk tager den i lang tid. At mange drømmer om at stoppe med den, selv om den virker, men har svært ved det. Og at medicinen hjælper nogen, men at bivirkningerne samtidig kan gribe kraftigt ind i hverdagen.
Bogen kombinerer personlige, tankevækkende beskrivelser fra patienter med en grundig, journalistisk undersøgelse af medicinen set med både lægevidenskabelige, psykologiske og sociologiske briller. Dermed giver den overblik over de mange usikkerheder, uenigheder og personlige valg, der hører med til at være en af dem, der tager antidepressiv medicin.
I bogen interviewer Signe Kierkegaard Cain patienter og eksperter og fagpersoner - blandt andre professor i psykiatri, Poul Videbech, professor og leder af Det Nordiske Cochrane Center, Peter Gøtzsche, tidligere formand for Praktiserende Lægers Organisation, Henrik Dibbern, DR’s nyhedsdirektør Ulrik Haagerup, Lundbecks udviklingsdirektør Anders Gersel Pedersen, psykiater og stifter af Psykiatrifonden, Jes Gerlach, og formand for Dansk Psykolog Forening, Eva Secher Mathiasen.
Om forfatteren
Signe Kierkegaard Cain (f. 1976) er journalist og har skrevet om emner som forskning og sundhed for blandt andet Weekendavisen og Mandag Morgen. Hun har selv taget antidepressiv medicin gennem flere år.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Signe Kierkegaard Cain
Sideantal: 244
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Rosemaria Rex
Omslagsgrafiker: Jacob Møller Overgaard
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Møller
Bredde: 138 mm
Højde: 212 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 329 g
Udgivelsesdato: 30 Sep 2013
Oplagsdato: 30 Sep 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792927132

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Det handler ikke om lykke - Helt tæt på antidepressiv medicin Møller