Den uperfekte superkvinde - Når det uperfekte faktisk kan være perfekt

Vis stort billede
Den uperfekte superkvinde - Når det uperfekte faktisk kan være perfekt

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Moderne kvinder stilles over for stabelvis af valg og fravalg, der skal lede dem til det perfekte liv – et liv som superkvinde. Superkvinden, der lever et aktivt liv fyldt med indre tilfredsstillelse, ser fantastisk ud og lykkes med kærligheden, arbejdet og det sociale liv.


Virkeligheden viser dog, at der bag superkvinden gemmer sig en verden af stressede, ensomme kvinder, der kæmper en daglig kamp for at forfølge det liv, de føler, der forventes af dem, samtidig med at kravene ændres i takt med nye sundhedstrends, mode eller medieikoner. Kun det perfekte er godt nok, og det er ret interessant – for hvem har nogensinde bestemt, at man skal være perfekt og kunne alt? Ville vi stille de krav til andre?
I denne bog bliver den moderne kvinde guidet igennem forskellige aktuelle temaer, der præger livet og de valg og fravalg, kvinder stilles over for i dag.
Ved hjælp af cases og eksempler giver bogen læseren konkrete redskaber til at blive bedre til at finde frem til de værdier, man stræber efter i jagten på lykken, at finde ressourcer i fællesskabet frem for køleskabet og bruge støttende tanker målrettet en vellykket selvomsorg. Den selvomsorg, der er den superheltestyrke, du skal trække på i din hverdag og i dit liv med andre. Bogens centrale tema er den befriende erkendelse af, at det uperfekte faktisk kan være perfekt.
Om forfatteren Ida Vanman Jakobsen er sundhedsekspert med en kandidatgrad i folkesundhedsvidenskab, uddannet projektleder og kognitiv coach. Efter mange år i forskningsverdenen startede hun i 2013 som selvstændig sundhedskonsulent, drevet af et ønske om at gøre viden om sundhed håndgribelig og anvendelig i hverdagslivet. Ida underviser i livsstilsændringer og mestring af et liv med kronisk lidelse og har derudover individuel vejledning. Hun brænder for tværfaglighed og for at italesætte et balanceret forhold til sundhed.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ida Vanman Jakobsen
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Sabine Brandt
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Muusmann'Forlag
Udgivelsesdato: 03 Nov 2016
Oplagsdato: 03 Nov 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793314924

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Den uperfekte superkvinde - Når det uperfekte faktisk kan være perfekt Muusmann'Forlag