Den stormfulde søgen efter sjælen - Fra personlig krise til spirituel udvikling

Vis stort billede
Den stormfulde søgen efter sjælen - Fra personlig krise til spirituel udvikling

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Spirituel udvikling er en medfødt evolutionær evne, som alle har. Det er en bevægelse hen imod helhed, opdagelsen af éns sande potentiale. Og den er ligeså naturlig som fødsel, fysisk vækst og død – en uadskillelig del af vores eksistens. For nogle mennesker er den spirituelle udvikling dog forbundet med psykisk krise – en krise, hvor de indre forandringer sker så hurtigt og de indre tilstande er så krævende, at man kan have vanskeligt ved at komme igennem en almindelig hverdag.

Bogen giver detaljerede anvisninger på, hvad man kan gøre for at undgå at havne på alt for dybt vand; og hvordan man kan hjælpe sig selv eller andre, der er i krise. Sidst, men ikke mindst viser Christina og Stanislav Grof, hvordan man kan udvikle sig gennem en krise. Hvis man udlever den og behandler den på den rette måde, kan den nemlig bringe en hen imod større selverkendelse.

Om forfatterne: Ægteparret Christina og Stanislav Grof forskede sammen i transcendentale bevidsthedstilstande og er i Danmark bedst kendte som foredragsholdere og deres unikke uddannelse i holotropisk åndedrætsterapi.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Stanislav Grof / Christina
Sprog: Dansk
Originaltitel: The stormy search of the self
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget I Am
Udgivelsesdato: 03 Jan 2016
Oplagsdato: 03 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793172371

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Den stormfulde søgen efter sjælen - Fra personlig krise til spirituel udvikling Forlaget I Am