Den store flettebog

Vis stort billede
Den store flettebog

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
Populær flettebog i nyt, større format!
Den store flettebog er superaktuel og indeholder alt, du har brug for at vide om hårfletning samt hele 75 unikke flette-opskrifter. Fransk fiskehale, pandekage med hollandsk side eller havfrue med roset er ikke madopskrifter, men derimod navnene på tre nye trendy fletteteknikker. Og der findes mange flere i den hidtil mest omfattende bog om fletninger på dansk.
Den store flettebog indledes med 11 grundteknikker, som er springbræt til et uendeligt antal flettemuligheder. Derpå bliver man som læser ført ind i et inspirerende fletteunivers, hvor den ene frisure overgår den anden. Bogen er opdelt i temaer som hverdagsflet, bryllupsfrisurer, fletninger til børn, romantiske frisurer og fletninger som kan tåle lidt af hvert. Kapitlet ’Farmand fletter’ afslutter den snoede rejse. Rigt illustreret med trin-for-trin billeder.
Bente-Helen Schei er en erfaren og passioneret flettekvinde, der arbejder under aliaset Flettemamma. På barselsorlov med sin fjerde datter opstod dillen med at flette døtrenes hår, inden de skulle i børnehave og skole. Det førte til instagramprofilen @flettemamma, som i dag har mere end 100.000 følgere.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bente Helen Schei
Sideantal: 256
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Vibeke Warthoe
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Strandberg Publishing
Bredde: 216 mm
Højde: 251 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 1081 g
Udgivelsesdato: 15 Mar 2016
Oplagsdato: 15 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792949479

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk