Den sidste vaneændring - Lev uden selvhad, skyld og skam

Vis stort billede
Den sidste vaneændring - Lev uden selvhad, skyld og skam

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Bogen, du sidder med, er en fortælling. En fortælling om en rejse igennem barn- og ungdom, om selvdestruktive tanker, om lavt selvværd, kontrol- og overspisning, træningsafhængighed og om grundlæggende angst for at falde uden for normerne og fællesskabet. Det er en fortælling om at turde stoppe op og finde ind til kernen af ens adfærd, vaner og mønstre.
For sundhed rummer mange aspekter og tåler ikke kun at blive set fra én synsvinkel. I denne bog fortæller jeg dig min historie og beretter om mine tanker, mine erfaringer og mine skridt mod et lysere sind og glædesfyldte vaner. Jeg fortæller, hvordan jeg gik fra at leve et fastlåst liv, bundet af restriktioner og kontrol, til endelig at finde ro og tryghed i at turde være mig selv.
Jeg fortæller dig, hvordan du kan starte din livsstilsændring, og hvordan du kan ændre dine vaner uden restriktioner og kontrol.
Jeg håber, at jeg ved hjælp af min historie, mine efterfølgende rationaliseringer og råd kan åbne dine øjne for sundhedens brede aspekter, herunder vigtigheden af mental sundhed.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lise Møller
Sideantal: 144
Sprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Udgivelsesdato: 05 Apr 2016
Oplagsdato: 06 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771708752

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Den sidste vaneændring - Lev uden selvhad, skyld og skam Books On Demand