Den motiverende samtale i praksis

Reduced price!
Vis stort billede
Den motiverende samtale i praksis

320,00 kr

-20%

400,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Stephen Rollnick og Carl Åke Farbring har i Den motiverende samtale i praksis udvalgt enkle og virkningsfulde dele af den motiverende samtale med den hensigt at hjælpe praktikere med at føre samtaler, der hjælper klienterne med at opfylde de mål, de sætter sig.

Forfatterne fokuserer først og fremmest på generelle samtalefærdigheder, men også på de mere specifikke færdigheder, som er nødvendige i svære samtaler. Der er fokus på hverdagssamtalerne, på alle dagligdagens muligheder for at skabe forandring sammen med borgerne – og på, hvordan den motiverende samtale kan integreres i hverdagens arbejde. Små ændringer i måden at samtale på kan betyde uendeligt meget, både for klienten og den, der leder samtalen.

I dag anvendes den motiverende samtale i mange sektorer i Danmark, blandt andet inden for behandling af afhængighed, hvor det er en stor del af arbejdet at tale med borgerne om ændring af adfærd og forsøge at opbygge motivation til dette. Den motiverende samtale anvendes også inden for almen praksis, kriminalforsorgen, hjemmeplejen og psykiatrien, og inden for børne- og unge-området har der i de senere år været stor interesse for at lære mere om, hvordan man som praktiker kan påvirke og styrke borgerens motivation til ændring.

Bogen henvender sig til alle, der arbejder i sociale fag, sundhedsfag, jobcentre og i misbrugsbehandling.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Carl Åke Farbring / Stephen Rollnick
Sideantal: 350
Sprog: Dansk
Originaltitel: MI för praktiker
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hansreitzels
Udgivelsesdato: 07 Aug 2016
Oplagsdato: 07 Aug 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741264318

Sprog

Dansk