Den medicinske seer - Sandheden om sygdom og hvordan du helbreder dig selv

Vis stort billede
Den medicinske seer - Sandheden om sygdom og hvordan du helbreder dig selv

329,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Den medicinske seer er en ekstraordinær bog om og af mediet og Anthony William, som med sine utrolige psykiske evner kan ’se’ menneskers helbredstilstande og give dem indsigt i, hvad der skal til for, at de kan genvinde deres sundhed.

I bogen fortæller han sin personlige historie om, hvordan han blev kontaktet af en ånd i form af en skikkelse, kun han kunne se, da han var bare fire år gammel, og hvordan denne ånd fra da af har givet ham informationer om menneskers helbredsmæssige problemer og dyb indsigt i de bagvedliggende årsager til sygdomme.

I Den medicinske seer kommer han ind på en række sygdomme, som plager mange mennesker i dag - fx borrelia, fibromyalgi, binyretræthed, kronisk træthedssyndrom, hormonelle ubalancer, skjoldbruskkirtelsygdommen Hashimoto, multipel sclerose, depression, neurologiske tilstande, kronisk inflammation, autoimmunsygdomme, blodsukkerubalancer, colitis og andre tarmsygdomme – og hvordan de skal behandles på naturlig vis.

Bogen er fuld af interessante oplysninger, råd om behandlinger, kost og kosttilskud og hele vejen igennem byder den på fængende cases. Den vil have stor interesse for både syge og raske, der ønsker at styrke deres helbred og alle alternative behandlere.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anthony William
Sideantal: 352
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Anne Kragelund
Originaltitel: Medical Medium
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Frank Robert Pedersen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 160 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 712 g
Udgivelsesdato: 11 Apr 2016
Oplagsdato: 11 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702205626

Sprog

Dansk

Den medicinske seer - Sandheden om sygdom og hvordan du helbreder dig selv Gyldendal