Den gode patientsamtale

Vis stort billede
Den gode patientsamtale

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Den gode patientsamtale er en praktisk anvendelig fagbog om kommunikation i sundhedsvæsenet. Bogen beskriver, hvordan fagpersoner kan planlægge og udføre forskellige typer af patientsamtaler i dagligdagen. Med afsæt i patientcases illustreres de mangeartede kommunikative udfordringer, som fagpersoner oplever i mødet med patienter og pårørende. Og den giver konkrete bud på, hvordan fagpersonerne kan arbejde med at forbedre egen praksis.

Bogen henvender sig til alle fagpersoner, der har samtaler med patienter og pårørende i sundhedsvæsenet. Den kan bruges i praksis, ligesom den vil være velegnet som lærebog på medicinstudiet, de mellemlange og kortevarende sundhedsuddannelser. Bogen kan bruges som opslagsbog, og samlet giver den overblik over alle relevante færdigheder, når man skal kunne håndtere en bred vifte af patientsamtaler på en god, professionel måde.

Den gode patientsamtale består af tolv kapitaler. I den første del af bogen er der en grundig beskrivelse af Calgary Cambridge Guiden, som udgør bogens forskningsbaserede grundlag. Herefter følger kapitler om samtaler med forskellige typer af patienter og kapitler om samtaler i forskellige kliniske situationer med fokus på de mest relevante færdigheder. Den sidste del af bogen beskriver, hvad man kan gøre for at øge sine færdigheder, og hvordan man kan arbejde med feedback. Det afsluttende kapitel redegører for den evidens, der lægger til grund for bogen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bente Bassett / Marianne Engelbrecht Lau / Juliane Dinesen / M.Fl
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Munksgaard
Udgivelsesdato: 28 Aug 2016
Oplagsdato: 28 Aug 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762816725

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk