Den følsomme hjerne

Vis stort billede Tilføj
Den følsomme hjerne

340,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 3-5 hverdage

Allerede fra undfangelsen er der et dynamisk samspil mellem vores genetiske og medfødte forudsætninger og miljøet. Børn er fra fødslen disponeret til at etablere tilknytning og indgå i samspil med deres forældre - en stimulation, der modner hjernen følelsesmæssigt.

Den følsomme hjerne er en lettilgængelig introduktion til, hvordan vores hjerne udvikler sig igennem tilknytning og samhørighedsbånd. Bogen introducerer de dele af hjernen, som er vigtige for vores mulighed for at gå i samspil med hinanden, for personlighedsudvikling og for vores følelsesmæssige liv. Forfatteren beskriver også, hvilken støtte eller behandling der skal til, hvis nervesystemet ikke har haft mulighed for optimal følelsesmæssig udvikling.

Bogen henvender sig til alle faggrupper, der arbejder med børn og psykisk udvikling, fx pædagoger, lærere, sundhedsplejersker, psykologer, socialrådgivere, psykoterapeuter og ergo- og fysioterapeuter. Desuden vil den kunne læses af forældre og andre, der har interesse i udviklingspsykologi og de følelsesmæssige dele af vores hjerne.

Susan Hart har som psykolog været leder af et familiebehandlingscenter og har desuden erfaring fra socialforvaltningen og børnepsykiatrien. I dag er hun privatpraktiserende og beskæftiger sig primært med undersøgelse, vurdering og behandling af børn og deres familier samt med supervision af psykologer, socialrådgivere, pædagoger, sundhedsplejersker og plejefamilier. Susan Hart holder desuden mange kurser og foredrag om neuroaffektiv udviklingspsykologi.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Susan Hart
Sideantal: 280
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 6
Udgave: 1
Udgiver: Hansreitzels
Bredde: 142 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 373 g
Udgivelsesdato: 24 Sep 2009
Oplagsdato: 27 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741253428

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk