Den erotiske side - om kvinder og lyst, 30 kvinder beretter

Vis stort billede
Den erotiske side - om kvinder og lyst, 30 kvinder beretter

169,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hvis kvinder kendte deres egne seksuelle behov, deres krop og deres cyklus' betydning bedre ville det være en stor gevinst for kvinders erotiske nydelse. Ikke kun til gavn for kvinderne selv, men i høj grad også for mændene, som vil blive langt mere tilfredse med det seksuelle samvær. Det er udgangspunktet for denne bog, hvor unge piger og kvinder opfordres til at reflektere over deres seksualitet og deres erotiske side. Kvinder ses i bogen som en gruppe bestående af personer med mangfoldighed og facetter med cyklus og potentielt moderskab til fælles.
Bogen stiller spørgsmålstegn ved det historisk og samfundsmæssigt skabte billede af kvinders sex og lyst. Enten beskrives kvinder som sexhungrende, evigt villige og konstant på rov efter mænd. Det sker i luder-versionen, som mange foretrækker, fordi vores kultur godt kan lide tanken om villige kvinder. Eller den anden version, som har madonnaen som symbol, den dydige hustru og partner, der samler benene og passer hjem, børn og passivt lægger krop til sexakten, når manden ønsker det, uden at føle noget som helst.
Den erotiske side ser seksualitet som en mosaik, den enkelte læser kan lægge mønsteret til og forholde sig til, snarere end der arbejdes med et rollemodels-koncept. Der findes ikke én rigtig form for seksualitet og ikke kun én erotisk dimension. Kroppen skal med, og den er unik. Så ét er, hvad man kunne ønske med hjernen, et andet er, hvad kroppen oplever.
Der er tale om en bog, som kan inspirere til nærmere refleksion og drøftelse snarere end en kogebog med opskrifter.
Bogen indeholder 30 kvinders beretninger og betragtninger om den erotiske side af tilværelsen. Piger og kvinder med forskellig baggrund og forskellig alder har bidraget.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: .
Sideantal: 95
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Sisse Jarner
Udgiver: Siesta
Bredde: 153 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 210 g
Udgivelsesdato: 09 Oct 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791822773

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Den erotiske side - om kvinder og lyst, 30 kvinder beretter Siesta