Demens på rette vej

Vis stort billede
Demens på rette vej

188,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Følelsesmæssig intelligens afspejler sig i evnen til at sætte sig i andres sted. Hvordan undgår vi at såre andre? Hvordan hjælper vi bedst? Hvordan ville jeg selv føle i den pågældende situation?
I sociale sammenhænge, specielt i arbejdet med mennesker der er afhængige af andres hjælp, er den følelsesmæssige intelligens af meget stor betydning. For hvad nytter det, at man ved alt om et emne, hvis man ikke kan formidle det på værdig vis?
Med udgangspunkt i demenskoordinator Johnna Baggers mange års erfaring i plejesektoren giver Demens på rette vejinspiration til, hvordan vi med livsbilleder og reminiscens skaber den forståelse, som danner baggrund for god kommunikation med mennesker med demens.
Uddrag af læge Carsten Vagn-Hansens forord:
>>Kærlighed, respekt og forståelse lyser ud af bogens sider, hvor læseren får lov til at opleve forfatternes praktiske livserfaring på en sådan måde, at man næsten automatisk siger til sig selv, at sådan skal det bare være! Det kan ikke være rigtigt, at ældre, som ikke længere har fuldt overblik over deres situation og måske reagerer aggressivt af samme grund, blot skal dysses ned med medicin. Det er de nuværende ældregenerationer, som har skabt vores overskudssamfund, og de har ret til en kærlig, indsigtsfuld og ordentlig behandling. De har ret til respekt for deres livshistorie og fortællinger, til forståelse og til, at nogen har tid til at høre på dem.
Alle, der har med demente at gøre eller arbejder på plejehjem og i ældreomsorgen i øvrigt, bør læse denne bog. Det bør de pårørende også, så de kan få et mål for, hvordan deres nære bør hjælpes og tages hånd om i hverdagen, når de ikke længere selv har styr på tingene. Politikerne, som har ansvaret for de nødvendige ressourcer, bør også læse bogen og tænke på, at det niveau i plejen, de fastlægger, måske en dag bliver deres egne vilkår.<<

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Johnna Baggers
Sideantal: 128
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Zalamanca
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 205 g
Udgivelsesdato: 22 Jun 2006
Oplagsdato: 22 Jun 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788798880974

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk