Demens - kommunikation & samarbejde

Vis stort billede
Demens - kommunikation & samarbejde

148,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Demens - kommunikation og samarbejdehenvender sig til mennesker, der lever eller arbejder med demenshandicappede. Det kan fx være elever, studerende, pårørende, læger, demenskoordinatorer, social- & sundhedshjælpere eller undervisere i kommunikation.
Bogen skal være med til at forbedre demenshandicappedes livskvalitet og give redskaber til, at de bliver holdt åndeligt i live gennem hele livet. Den skal udbrede kendskabet til, hvilke kommunikationsredskaber der med fordel kan tages i anvendelse i samværet med demenshandicappede. Mange giver udtryk for, at demens må være en slem lidelse, men det værste er faktisk at blive isoleret, fordi andre ikke kan finde ud af at kommunikere med én. Denne bog er tænkt som hjælp til alle, der ønsker en god kommunikation med demenshandicappede.
Der tages udgangspunkt i en psykosocial tankegang, som går ud på, at der så at sige er en mening bag galskaben. Der er altid en årsag til den demenshandicappedes udtryk. Man skal finde denne årsag for at være en virkelig hjælp. Hvis samværet og kommunikationen med demenshandicappede skal lykkes, må det ske på deres præmisser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kirsten Sejerøe-Szatkowski
Sideantal: 95
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Joyce Grosswiler
Tegnet af: Anette Quist, Frederik Risom
Udgiver: Klim
Bredde: 160 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 227 g
Serie: Tværfaglige linjer
Udgivelsesdato: 06 Jun 2002
Oplagsdato: 06 Jun 2002
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779551459

Udgivelsesår

2002

Sprog

Dansk