De intelligente børn 2. udgave

Vis stort billede
De intelligente børn 2. udgave

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Denne reviderede og udvidede udgave af De intelligente børn tager udgangspunkt i intelligente børns forskelligartede liv og virkelighed og beskriver de vanskeligheder, børnene kan opleve med at tilhøre en marginalgruppe, som vi i de nordiske lande har haft tradition for at mene nok skulle klare sig i vores veludviklede og veludbyggede undervisningssystem. Børnene fortæller noget andet.

Og netop de personlige fortællinger i bogen er et væsentlig bidrag til forståelsen af de intelligente børns liv og vilkår.

I denne nye udgave har forældrene med børnene/de unge menneskers tilladelse bidraget med en opfølgning på, hvordan det er gået børnene i perioden 2007-15.

Disse bidrag taler deres eget tydelige sprog i forhold til, at det ikke nødvendigvis er meget nemmere at være højt begavet ung end højt begavet barn. For selvom det de seneste år er blevet legitimt at tale om, at nogle børn er højt begavede, så er den nødvendige viden endnu ikke en naturlig del af den almindelige pædagogiske tænkning eller en del af de pædagogiske tilbud.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ole Kyed
Sideantal: 312
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Ida Balslev-Olesen
Forord af: Per Schultz Jørgensen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Akademisk
Bredde: 152 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 554 g
Udgivelsesdato: 09 Aug 2015
Oplagsdato: 09 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788750045007

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk