Coaching og Kunsten at leve

Coaching og Kunsten at leve Forstør

230,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Her er, hvad Borgens forlag skriver om “Coaching og kunsten at leve”:

“Hverken professionel succes eller personlig lykke har ifølge denne bog ret meget med held, skæbne, de højere magters lune eller særlige medfødte evner at gøre. Det handler derimod om livskunst i ordets mest bogstavelige forstand – og livskunst kan læres.
Life coaching er en betegnelse for coaching, som ikke kun handler om arbejdslivet, men tager et spadestik dybere og inddrager hele livet. I life coaching hjælpes mennesker til at finde indre svar, opdage nye muligheder og udvikle glemte ressourcer i såvel det professionelle som det private liv.

Coaching – og kunsten at leve præsenterer nye indfaldsvinkler til at forstå, hvad der ligger bag ens opfattelse af sig selv, ens evner og muligheder. Man får konkrete redskaber til at kunne frigøre sig fra de tanker og livsmønstre, der hæmmer fuld livsudfoldelse, og bogen viser, hvordan vi alle i langt højere grad kan lære at bruge den kreative del af psyken, hvorfra liv, glæde og følelse af mening kommer.

Bogen falder i to dele. Først en teoretisk tilgang til alle de aspekter af menneskers tanker, følelser og adfærdsmønstre, det er nødvendigt at forholde sig til, hvis man vil beskæftige sig seriøst med coaching og personlig udvikling. Denne del af bogen indeholder også en lang række øvelser, læseren kan bruge til at coache sig selv. Bogens anden del er en arbejdsbog, der indeholder mange konkrete anvisninger til dem, der aktivt ønsker at coache andre.

Coaching – og kunsten at leve leverer en vifte af nye værktøjer, modeller og øvelser til at coache, og Ole Vadum Dahls evne til at integrere allerede kendte teknikker i andre sammenhænge gør hans tilgang til coaching enestående og nytænkende.”

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Ole Vadum Dahl
Sideantal: 279
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 7
Udgave: 1
Udgiver: Borgen
Bredde: 144 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 358 g
Udgivelsesdato: 25 Mar 2007
Oplagsdato: 25 Mar 2007
Varefakta
Reference

b-9788799662449

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk