Børne- og ungegrupper - veje til mestring i teori og praksis

Vis stort billede Tilføj
Børne- og ungegrupper - veje til mestring i teori og praksis

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Børne- og ungegrupper – veje til mestring i teori og praksis er en teori- og metodebog, der omhandler arbejdet med børn og unge i grupper. Bogen formidler, hvordan vi som professionelle igennem arbejdet med grupper kan støtte udsatte børn og unge i at finde veje til mestring, når livet bliver svært.

Læseren introduceres for en narrativ gruppepraksis, hvor børn og unges fortællinger er i centrum for udveksling af erfaringer og læring. Gruppesamtaler om alvorlige emner veksler med leg og kreative aktiviteter, metaforer og eventyr, der kan gøre det lettere at tale om udfordringer og problemer.

Teorier og metoder understøttes af fortællinger om arbejdet med grupper for børn og unge med psykisk syge forældre, børn og unge med flygtningebaggrund, børn og unge i sorg osv. Der er også ideer til, hvordan forældre og netværk kan inddrages med henblik på at bygge bro mellem børn og voksne i de berørte familier.

Bogen henvender sig til ansatte i behandlings-, social-, skole- og sundhedssektoren. Forfatterne er begge erfarne familieterapeuter, gruppeledere, supervisorer og undervisere.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ingelise Nordenhof / Gunnar Eide
Sideantal: 240
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Akademisk
Bredde: 153 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 439 g
Udgivelsesdato: 05 Sep 2013
Oplagsdato: 05 Sep 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788750042273

Sprog

Dansk

Børne- og ungegrupper - veje til mestring i teori og praksis Akademisk