Børne- og ungdomspsykiatri - Nye perspektiver og uanede muligheder

Vis stort billede
Børne- og ungdomspsykiatri - Nye perspektiver og uanede muligheder

389,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Denne bog handler om uanede muligheder for udvikling.
Børn og unge kommer af mange grunde i fastlåste situationer, hvor de kan have brug for støtte til at finde en vej videre i deres liv. Det, som umiddelbart forekommer problemfyldt, adfærdsvanskeligt, mangelfuldt eller sygt, kan også opfattes som en invitation - en invitation til omgivelserne om nysgerrigt og kreativt at forholde sig til, hvordan man bedst kan bidrage til udvikling af det uanede.
Bogen tager afsæt i moderne hjerneforskning, udviklingspsykologi og forskning i børns modstandskraft, som kombineres med forfatterens egne erfaringer fra mange års arbejde med undersøgelse og behandling af børn og unge. På den baggrund introducerer bogen Børne- og ungdomspsykiatri - Nye perspektiver og uanede mulighederpå betydningen af at skabe konstruktive kontekster for undersøgelses- og behandlingsarbejde. Dette udmønter sig også i Børne- og ungdomspsykiatri - Nye perspektiver og uanede mulighederpå (special) pædagogik.
Søren Hertzer børne- og ungdoms-psykiater og har etableret PsykCentrum i Hillerød i samarbejde med tre psykologer. Han er en efterspurgt supervisor og foredragsholder både i Danmark og det øvrige Skandinavien.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Søren Hertz
Sideantal: 360
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 9
Udgave: 1
Udgiver: Akademisk
Udgivelsesdato: 20 Aug 2008
Oplagsdato: 26 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788750039488

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Børne- og ungdomspsykiatri - Nye perspektiver og uanede muligheder Akademisk