Børn og angst - Håndbog til forældre og andre voksne omkring barnet

Vis stort billede Tilføj
Børn og angst - Håndbog til forældre og andre voksne omkring barnet

269,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Mørke, edderkopper, lukkede rum, adskillelse fra mor og far … Angst er en naturlig del af børns udvikling, og alle børn oplever i perioder angst i en eller anden grad. Nogle børn er mere ængstelige end andre – og for nogle bider angsten sig fast. Angsten bliver altoverskyggende og langvarig, og der skal mindre til at udløse den. Men hvad kan man som forælder selv gøre for at hjælpe sit barn – og hvornår bør man søge professionel hjælp?
Denne bog er en hjælp og støtte til forældre med ængstelige og angste børn, men er også relevant for andre voksne omkring barnet. Forfatterne beskriver kort og lettilgængeligt, hvad angst er, hvordan forskellige former for angst kommer til udtryk, hvordan man som forældre kan støtte barnet bedst muligt hjemme og i skolen, og hvilke muligheder der er for professionel hjælp.
Børn og angstindeholder en række interviews med forældre og børn, som åbenhjertigt fortæller om at have angsten helt tæt inde på livet. Som forælder til et barn med angst kan det være en lettelse at vide, at mange andre har stået med samme udfordringer, har kæmpet og klaret dem – og at der er mange ting, man kan gøre for at hjælpe sit barn.
"Vi var som forældre nødt til at lære det: at turde stille krav (…) Det var en ”aha-oplevelse” for mig som mor at opdage, hvor stor betydning min håndtering af hendes angst havde på hele forløbet…"
Citat fra mor til en 15-årig pige med angst.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Signe M. Schneevoigt Matthiesen / Mikael Thastum / Lisbeth Jørgensen
Sideantal: 172
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Louise Glargaard Perlmutter/Louises design
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Fagredaktør: Birgitte Moltke,kapitel 5 Fakta om medicinsk behandling
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesdato: 25 May 2014
Oplagsdato: 22 Jan 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777068928

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Børn og angst - Håndbog til forældre og andre voksne omkring barnet Dansk Psykologisk Forlag