Børn med blandingsdiagnoser, 2. udgave - ADHD, indlæringsvanskeligheder, autisme, Tourettes syndrom, angst med mere. En guide...

Vis stort billede
Børn med blandingsdiagnoser, 2. udgave - ADHD, indlæringsvanskeligheder, autisme, Tourettes syndrom, angst med mere. En guide...

369,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Børn med blandingsdiagnoserer en tilgængelig, præcis og forskningsmæssigt opdateret indføring i hele spektret af de adfærds- og neuropsykologiske forstyrrelser, der ofte optræder samtidig hos børn – fra ADHD, OCD og angst til autismespektrumforstyrrelser, nonverbale indlæringsvanskeligheder, Tourettes syndrom, sanseintegrationsproblemer og eksekutiv dysfunktion.
Kutscher bygger bro mellem teori og praksis og har fokus på det hele barn bag alle diagnoserne. Forfatteren gør det komplekse enklere at forstå og forklarer i et let tilgængeligt sprog årsager, symptomer, diagnosernes overlap samt behandlingen af dem.
Forfatterens medfølende og optimistiske tilgang samt hans dygtige redegørelse for disse børns særlige indre verden gør dette til en uundværlig håndbog for lærere, forældre, fagfolk og andre, der har brug for hurtig, klar og relevant rådgivning om børn med specielle behov.
Denne fuldt opdaterede og udvidede 2. udgave har indarbejdet ændringerne i DSM-5 og indeholder et revideret kapitel om autismespektret af Tony Atwood, hvor han forklarer de nye diagnostiske kriterier og den forventede brug af begrebet ’Aspergers syndrom’.
Kapitel 14 om medicinsk behandling er tilpasset danske forhold med hjælp fra Per Hove Thomsen, professor i børne- og ungdomspsykiatri ved Aarhus Universitetshospital.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Robert R. Wolff / Martin L. Kutscher med bidrag af Tony Attwood
Sideantal: 316
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Hofdamerne/Lea Rathnov
Forord af: Bo Hejlskov Elvén
Originaltitel: Kids in the Syndrome Mix of ADHD, LD, Autism Spectrum, Tourette’s, Anxiety and More!
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Malene Sejer Larsen og Kent Havemann
Oplag: 1
Udgave: 2
Fagredaktør: Tilpasning af kapitel 14 v. Per Hove Thomsen
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Bredde: 152 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 575 g
Udgivelsesdato: 06 May 2015
Oplagsdato: 06 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771581911

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Børn med blandingsdiagnoser, 2. udgave - ADHD, indlæringsvanskeligheder, autisme, Tourettes syndrom, angst med mere. En guide... Dansk Psykologisk Forlag