Bøj fisken mens den er frisk - Lev i nuet og nå større mål

Bøj fisken mens den er frisk - Lev i nuet og nå større mål Forstør

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Bøj fisken mens den er frisk...

... er et ordsprog fra Tanzania. Her bøjer fiskerne halen på fisken, så de kan hænge den på en pind og lettere komme hjem til landsbyen med dagens fangst. Men bøj fisken er også en livsfilosofi, der minder os om at leve i nuet og herved nå større mål, til glæde for sig selv og andre. Bogen er en praktisk guide til både det private og det arbejdende menneske, familien og virksomheden. Den indeholder inspirerende ny viden, motiverende øvelser og værktøjer, og tager dig gennem tre trin til ægte fiskebøjning:

LEV I NUET: I nuet oplever vi indre ro, nærvær, glæde, vækst, gnist og lykke - og ingen stress. Men i en tid hvor vi konstant er på, er vores sind alt for ofte optaget af fortiden eller fremtiden, og vi mister nuet. Lær at være 100 % til stede i dit liv.

TÆNK SOM LEDER: Den dygtige leder hjælper os til at nå vores mål og ønsker. Men i en travl hverdag glemmer vi at være ledere i vores eget liv, og hvis vi ikke skal være det, hvem skal så? Bliv motiveret til at tænke som en leder - så gør du ikke kun noget godt for dig selv, men også for andre.

BRUG NUET VÆRDIFULDT: Vi bliver konstant bombarderet med nye muligheder og tilbud, men hvad er værdifuldt for dig og i din verden? Bliv klog på dig selv, og bliv bedre til at fokusere på det, der er vigtigt.

TORBEN WIESE har som en af de mest benyttede foredragsholdere inspireret over 100.000 mennesker. Torben er Danmarks Vanebryder nr. 1, har firmaet “Habitmanager(R)”, hjemmesiden www.livehabits.dk og uddeler hvert år Vanebryderprisen(R). Han har tidligere været vært i TV3-serien “Hjemmefronten” og udgivet bestselleren “Bryd vanen og nå dine mål”.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Torben Wiese
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 155 mm
Højde: 234 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 579 g
Udgivelsesdato: 30 Aug 2009
Oplagsdato: 28 Feb 2013
Varefakta
Reference

b-9788711435526

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Bøj fisken mens den er frisk - Lev i nuet og nå større mål Lindhardt Og Ringhof