Bliv yngre med alderen

Vis stort billede Tilføj
Bliv yngre med alderen

189,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Fra de ældste tider og op til i dag har de taoistiske mestre virket bemærkelsesværdigt ungdommelige, grunden hertil kan findes i denne bog.
Mens næsten al vestlig massage primært retter sig mod musklerne og muskelgrupperne, er den taoistiske massage, eller chi-massagen, primært rettet mod de indre energier og energibaner. Chi-massagens formål er at rette op på ubalancer og svagheder omkring de enkelte organer og deres energiveje.
Bliv yngre med alderen opsamler nogle af de hemmeligheder, som de taoistiske mestre gennem årtusinder har realiseret i deres hverdagsliv. Bogen beskriver med sine mange illustrerede øvelser, hvordan man holder sin krop i god stand, bevarer sindet ungt og holder følelseslivet åbent og nysgerrigt.
Forfatteren har rekonstrueret de ældgamle chi-teknikker på en logisk og sammenhængende måde og derved skabt en række øvelser, der tilgodeser moderne mennesker med en travl hverdag. Fem til ti minutter med øvelser er ifølge forfatteren nok til liv i bedre kropslig og mental balance .
Mantak Chia underviser i taoistisk medicin og seksualitet og han er stifter af Universal Tao Center, som har hovedcenter i Thailand. Forfatteren har tidligere udgivet Forvandling af stress til vitalitet, Gennem huden – massage af de indre organer, samt de tre populære bøger om seksualitet, Mandens seksuelle puls, Kvinders seksuelle puls og Den seksuelle puls.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mantak Chia
Sideantal: 133
Sprog: Dansk
Originaltitel: Chi Self-Massage: The Taoist Way of Rejuvenation
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Hugo Hørlych Karlsen
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Hovedland
Bredde: 142 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 208 g
Udgivelsesdato: 15 Nov 2009
Oplagsdato: 15 Nov 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770701631

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk