Bliv set - hørt - husket - En håndbog om at 'være på'

Vis stort billede Tilføj
Bliv set - hørt - husket - En håndbog om at 'være på'

245,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Nervøs, når du skal til jobsamtale eller sige noget i større forsamlinger? Berrit Kvorning viser i denne bog underholdende og inspirerende, hvordan man ved hjælp af en håndfuld hv-spørgsmål og et par mokkasiner får styr på nervøsiteten og bliver god til at fremlægge sit stof, uanset emne og anledning; konfirmationen, generalforsamlingen, familiemødet, en eksamen, jobsamtalen eller et foredrag i den lokale forening. Det handler om at afkorte bekymringsfasen og lægge energien i forberedelsesfasen – så det ligefrem bliver sjovt at ’gå på’.
Berrit Kvorning er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole og har stået på scenen og foran kameraet siden 1975. En stigende interesse for de mekanismer, der er i spil, når man performer, førte i 2001 til etableringen af coachingfirmaet Kvorning Kommunikation. Her har hun undervist hos bl.a. Novo Nordisk, Microsoft, Carlsberg, Dansk Journalistforbund, Københavns Universitet, RUC samt
i børneinstitutioner, på biblioteker og museer rundt om i hele landet. På baggrund af de mange år i coachingbranchen har efterspørgslen været stor på en bog, skrevet ud fra Kvornings egne erfaringer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Berrit Kvorning
Sideantal: 192
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Fotograf: Lisbeth Holten
Udgiver: Jensen & Dalgaard
Bredde: 142 mm
Højde: 202 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 350 g
Udgivelsesdato: 05 Apr 2015
Oplagsdato: 05 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771511505

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Bliv set - hørt - husket - En håndbog om at 'være på' Jensen & Dalgaard