Bliv hel - Mindfulness i medicin og sundhedsvidenskab

Vis stort billede Tilføj
Bliv hel - Mindfulness i medicin og sundhedsvidenskab

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

BLIV HEL er en modig og rørende bog, som taler direkte til både behandlere og patienter. Til dem, der kæmper med sygdom og smerte, og dem, der vil hjælpe og hele. Begge parter indgår i den helende relation, som er omdrejningspunktet for denne bog. Med årtiers erfaring og et livslangt partnerskab med grundlæggeren af mindfulness, Jon Kabat-Zinn, viser professor i medicin og mindfulness-ekspert Saki Santorelli i denne bog, hvordan man gennem mindfulness kan lære at værdsætte det enestående potentiale, der findes i denne relation.
I en smuk sammenvævning af prosa og poesi, hvor læseren føres med ind i patienternes, behandlernes og forfatterens egne erfaringer, giver bogen en dyb indsigt i, hvad det vil sige at tage del i den helende relation. Og dermed hvad det vil sige at blive hel som menneske.
" Der er bund i denne bog. Den bygger ikke på teori, men på levet liv og erfaring med at integrere bevidst nærvær og hjertets evne til empatisk resonans ind i livet og hverdagen. Bogen skal ikke læses og begribes med intellektet alene, så vil alt for meget gå tabt. Saki Santorelli lægger igen og igen op til, at vi forholder os aktivt til det, han skriver. At vi lytter, mærker efter, reflekterer over og tester, om det har relevans for vores eget liv."
- Jacob Piet i bogens danske forord
" Der er sket store fremskridt, men der er fortsat langt at gå i rehumanisering af lægevidenskaben. Mit håb er, at denne bog vil bidrage til at styrke denne udvikling, og at bogen vil blive standardlæsning for alle medicinstuderende og sundhedsprofessionelle under uddannelse.
- Jon Kabat-Zinn i bogens forord

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Saki Santorelli
Sideantal: 320
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Lea Rathnov
Forord af: Jon Kabat-Zinn, Jacob Piet
Originaltitel: Heal Thy Self. Lessons on Mindfulness in Medicine
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Jacob Piet og Sine Maria Helldén
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesdato: 18 Sep 2017
Oplagsdato: 18 Sep 2017
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771581409

Udgivelsesår

2017

Sprog

Dansk

Bliv hel - Mindfulness i medicin og sundhedsvidenskab Dansk Psykologisk Forlag