Bliv bevidst leder i dit eget liv

Vis stort billede Tilføj
Bliv bevidst leder i dit eget liv

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Parret Carsten & Anni Sennov beskæftiger sig til hverdag med international forlags-, kursus- & rådgivningsvirksomhed i både ind- & udland, hvor emnerne strækker sig lige fra klassisk business til spiritualitet.


Både jobmæssigt og interessemæssigt ligger deres hovedfokus på profilsætning & personlig udvikling samt energi & bevidsthed. De har derfor igennem en årrække arbejdet på udviklingen af persontypemodellen four element profile® - se www.fourelementprofile.dk - som tager sit udgangspunkt i de fire elementer Ild, Vand, Jord og Luft, som er repræsenteret hos alle mennesker i forskellige balance- og styrkeforhold.
Det helt specielle ved four element profile® konceptet er, at det faktisk er muligt at lære at aflæse de fire elementer i folks ansigt, krop, adfærd, tale, bevægelse og udstråling m.m. – viden som kan benyttes til at opnå større forståelse og bedre kommunikation med andre mennesker både privat samt i jobmæssigt regi. Her i bogen nøjes vi dog med at introducere dig til de 15 forskellige overordnede elementprofiler.
Bogen indeholder desuden en række relevante øvelser og værktøjer, som introducerer dig til aktivt og bevidst at arbejde med dig selv og dine elementer samt med din personlige energi. Ved at indtage de fire elementer samt øge din personlige bevidsthed skabes der mulighed for, at du kan leve et liv i balance på trods af stor travlhed i din hverdag.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anni Sennov / Carsten
Sideantal: 188
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Michael Bernth
Originaltitel: Den Bevidste Leder
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Semko
Udgiver: Good Adventures Publishing
Bredde: 149 mm
Højde: 209 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 280 g
Udgivelsesdato: 06 Jun 2013
Oplagsdato: 06 Jun 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792549303

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Bliv bevidst leder i dit eget liv Good Adventures Publishing