Bliv bedste ven med dine værste sider - Voice Dialogue-metoden

Vis stort billede
Bliv bedste ven med dine værste sider - Voice Dialogue-metoden

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Vores personlighed består af op til flere selver. Siden barndommen har vi lært at identificere os med de sider af os selv, der sikrer os stabilitet, succes og tryghed. Disse sider kaldes for de primære selver og er de sider, vi først og fremmest identificerer os med. Derudover indeholder vi forsømte eller fortrængte selver, der lever en skyggetilværelse i vores indre, og som i høj grad er med til at styre vores liv ubevidst.

Voice Dialogue-metoden er en spørgeteknik, hvor man netop går i dialog med de skjulte eller undertrykte sider. For ved at erkende og acceptere vores forskellige selver og delpersonligheder og ikke mindst ved at integrere disse tidligere undertrykte dele af os bliver vi mere helstøbte og tolerante mennesker. Metoden kan blandt andet bruges, når vi ikke ved, hvad vi skal stille op:

  • Skal vi følge fornuftens stemme eller følelsernes?
  • Den instinktive trang eller normerne og idealerne?
  • Vores indre legebarn eller den ansvarlige voksenstemme?

Bogen henvender sig til alle, der har brug for et virkningsfuldt redskab til deres egen eller andres personlige udvikling.

HAL og SIDRA STONE udviklede Voice Dialogue-metoden i 1970’erne. Siden har metoden gået sin sejrsgang verden over, og Bliv bedste ven med dine værste sider er udgivet på adskillige sprog. Både Hal og Sidra Stone er uddannede amerikanske psykologer, og deres arbejde bygger blandt andet på jungiansk psykologi og gestaltterapi. De har gennem årene udgivet en række bøger, der tager udgangspunkt i Voice Dialogue-metoden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hal / Sidra Stone
Sideantal: 285
Sprog: Dansk
Originaltitel: Embracing ourselves - The voice dialogue manual
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Forlaget I Am
Bredde: 146 mm
Højde: 218 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 464 g
Udgivelsesdato: 29 Jun 2014
Oplagsdato: 29 Jun 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793172067

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Bliv bedste ven med dine værste sider - Voice Dialogue-metoden Forlaget I Am