Biomekanik og bevægelseslære - 2. udgave

Vis stort billede
Biomekanik og bevægelseslære - 2. udgave

329,99 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Biomekanik er mødet mellem biologi, fysik, ingeniørvidenskab og matematik.

Denne 2. udgave af Biomekanik og bevægelseslære tager udgangspunkt i dette møde og beskæftiger sig med begreber og sammenhænge inden for biomekanikken. Med inddragelse af eksempler fra idræt og hverdag – alt fra et simpelt løft af en kasse til analysen af et kuglestød i atletik – beskrives sammenhængene både kvalitativt og kvantitativt. Dette skaber et solidt grundlag for forståelsen af den beskrivende og forklarende biomekanik – også kaldet kinematik og kinetik.

Bogens kapitler beskæftiger sig med områder som lineære og rotatoriske bevægelser, kræfter, impuls og moment, energi og arbejde, antropometri, statik og bevægelse i væsker.

Denne 2. udgave er blevet opdateret samt udvidet med en formelsamling, ligesom der er kommet nye figurer og eksempler til.
Biomekanik og bevægelseslære henvender sig til alle, der arbejder eller uddanner sig inden for medicin, idrætsområdet eller fysioterapien, og bogen kan fungere som en introduktion til området.

Thomas Bull Andersen: Ph.d. og lektor i biomekanik ved Institut for Idræt, Aarhus Universitet.
Lars Bo Kristensen: Cand.scient. og lektor i idræt og matematik ved Egaa Gymnasium samt undervisningsassistent ved Institut for Idræt, Aarhus Universitet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Thomas Bull Andersen / Lars Bo Kristensen
Sideantal: 125
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Fadl
Bredde: 169 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 9 mm
Vægt: 288 g
Udgivelsesdato: 25 Aug 2011
Oplagsdato: 25 Aug 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777496110

Sprog

Dansk