Biokemi, 2. udgave

Vis stort billede
Biokemi, 2. udgave

1 099,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Hermed foreligger 2. udgave af den populære lærebog i biokemi på dansk. Alt i bogen er blevet gennemgående bearbejdet: Teksten er opdateret, illustrationerne er revideret eller nytegnet, mange emner er blevet uddybet, og nye afsnit, bokse og figurer er blevet tilføjet. Bogen har eksempelvis fået et helt nyt kapitel om knogleomsætning og calciumhomeostase.

Biokemi giver en opdateret og pædagogisk beskrivelse af den klassiske biokemi samt af flere biokemiske principper i de emner, der traditionelt henregnes til molekylær-, celle- og vævsbiologi. Vægten er lagt på en beskrivelse af de biokemiske grundprincipper som et grundlag for forståelsen af kroppens funktioner.

Den grundlæggende opbygning og udformning af bogen er bibeholdt fra 1. udgaven, og alle 51 kapitler er blevet udvidet med et afsnit om supplerende læsning. For at lette tilegnelsen af stoffet indeholder bogen over 500 illustrationer, ligesom der er masser af kliniske bokse. Efter hvert kapitel er desuden inkluderet et resumé samt defineret læringsmål inden for emnet for at styrke overblikket.

Bogen henvender sig specielt til medicinstudiet i København, Aarhus, Odense og Aalborg, men kan med fordel læses af alle med interesse for biokemi i en medicinsk sammenhæng. Bogen kan således benyttes af læger, biologer, molekylærbiologer samt ved postgraduate kurser. Alle kapitler er revideret af fageksperter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Vibeke Diness Borup
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 2
Udgave: 2
Udgiver: Fadl'S Forlag
Bredde: 204 mm
Højde: 258 mm
Dybde: 64 mm
Vægt: 2530 g
Udgivelsesdato: 01 Sep 2014
Oplagsdato: 13 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777497605

Sprog

Dansk