Bevidst medicin

Vis stort billede Tilføj
Bevidst medicin

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hvorfor bliver mennesker syge? Hvordan kan man hjælpe sig selv og andre med at blive rask? Og hvorfor skal man tro på seks umulige ting før morgenmaden, hvis man gerne vil opleve at være strålende sund og glad?

Bevidst medicin handler om det paradigmeskift, vi oplever inden for helbredelse, og bogen afdækker den videnskabelige revolution, der for øjeblikket foregår inden for fysik og biologi, og som kommer til at forvandle de kendte former for lægebehandling.

Forfatteren belyser alle vinkler, samler alle tråde og lægger en række praktiske og meget tilgængelige øvelser frem, som alle kan bruge. Bogen har mange korte cases, der gør det hele mere virkelighedsnært. Bogen præsenterer ikke én metode med ét sæt øvelser, men giver en helhedsforståelse og opmuntrer og giver information til at indarbejde nogle grundlæggende ændringer i bevidstheden – i tanker og følelser. Bogen er fyldt med spændende enkelthistorier og forskning, og den skitserer en fuldkommen ny indfaldsvinkel til det at være sund og rask.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gil Edwards
Sideantal: 347
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christine Clemmensen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Frank Robert Pedersen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 154 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 530 g
Udgivelsesdato: 26 Dec 2011
Oplagsdato: 26 Dec 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702205015

Sprog

Dansk