Basal og klinisk farmakologi, 5. udgave

Vis stort billede
Basal og klinisk farmakologi, 5. udgave

1 099,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

I 5. udgave af ”Basal og klinisk farmakologi” er der sket en gennemgribende revidering af alle bogens kapitler. Især er fakta og lægemidler blevet opdateret, hvor mange nye lægemidler bliver introduceret for læseren.

Der er lagt vægt på at formidle den nødvendige viden til brug for dem, som ønsker en aktuel og opdateret orientering om lægemidlers samfundsmæssige placering.

Bogen har også fået et løft på layoutsiden: Teksten er suppleret med mange oversigtstabeller og figurer, og der er desuden i hvert kapitel indsat faktabokse, hvor vigtige data er sammenfattet.

”Basal og klinisk farmakologi” er pensumdækkende ved landets fire sundhedsvidenskabelige fakulteter – den kan med fordel anskaffes tidligt og benyttes under hele medicinstudiet. Målgruppen er større end de medicinstuderende, idet den også omfatter studerende inden for human biologi, odontologi, farmaci, biomedicin, biomekanik, farmaceutisk kemi og lægemiddelvidenskab – for blot at nævne nogle. Bogen kan også benyttes af læger, farmaceuter og ansatte i industrien samt ved postgraduate kurser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Steffen Thirstrup (red.) / Jens p. Kampmann / Ulf Simonsen / M.Fl
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 2
Udgave: 5
Udgiver: Fadl'S Forlag
Bredde: 178 mm
Højde: 248 mm
Dybde: 58 mm
Vægt: 2132 g
Udgivelsesdato: 02 Feb 2014
Oplagsdato: 12 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777496837

Sprog

Dansk

Basal og klinisk farmakologi, 5. udgave Fadl'S Forlag